Om oss

Digitalisering

Med vilken strategi möter ni en värld i digital förändring? Vilka möjligheter och lösningar kan digitaliseringen erbjuda er verksamhet? Vi ser till att ni får rätt vägledning och arbetar innovativt med effektiva arbetsmetoder, redan från början.

Innovation

Agil och skalbar innovation handlar om att starta smått, testa snabbt för att sedan skala upp om det finns växtkraft och potential. Allt börjar med en idé, ett koncept eller en tanke. Kan detta fungera?

Partnerskap

Starka partnerskap bidrar till moderna digitala lösningar. Vi tror inte på ett "kan allt" koncept. Istället hittar vi de företag som är duktiga på områden som kompletterar oss och ingår partnerskap med dem.
Om Innovation Highway

Med innovation och skräddarsydda systemlösningar ser vi till att verksamheter utvecklas i takt med att affärsbehoven förändras.

Varför IHCG

Det finns många aktörer Varför välja oss?

Att driva ett framgångsrikt företag kräver tid, engagemang och fokus. Genom att ta hjälp av vår expertis inom systemutveckling frigörs tid och resurser som ni istället kan lägga på att utveckla er kärnverksamhet och stärka er konkurrenskraft.

Expert team

Systemutveckling ligger oss varmt om hjärtat och vi utvecklar alltid med systemets hela livscykel i åtanke, hela vägen från planering till förvaltning. Vi ser till att dina system utvecklas i takt med att era affärsbehov förändras.

Vägvisare mot målet

Scrum Mastern är idag en etablerad roll inom alla typer av IT-utveckling och de flesta chefer vet att en duktig Scrum Master är nyckeln till att skapa högpresterande team. Våra konsulter har gedigen erfarenhet av agila arbetssätt och är van i att leda mot gemensamma mål. 

Ständiga förbättringar

Vi hjälper dig som företagare och kund med att utveckla smartare lösningar och bättre rutiner, allt genom ett nära och personligt samarbete. Vi kombinerar djup kompetens inom de tjänster som vi erbjuder med ambitionen att ständigt utveckla oss själva och våra tjänster. Tillsammans med bra beslutsunderlag och säkra analyser kan vi ge råd om hur ditt företags processer och rutiner kan förbättras samt vilka eventuella utvecklingsmöjligheter som finns.